• TOMBO -
 • Termeni si conditii
 • Termeni si conditii

   

  TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

   

  Navigarea pe site-ul www.tombo.ro urmată de comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice client. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

  www.tombo.ro este administrat de S.C. Tombo Trade S.R.L. cu sediul în Str. Aleea Fetesti, nr. 4, Bl F5, Sc F, Ap 89, Sector 3, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/12326/20, CUI RO43098485, Cont RO89INGB0000999910737985, deschis la ING Bank, Sucursala 1 Decembrie, București.
  Ne rezervăm dreptul de a schimba, actualiza și modifica în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de folosire a site-ului www.tombo.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina termeni și condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

  “Clientul” este orice persoană fizică sau juridică ce accesează site-ul www.tombo.ro indiferent de scop.

  Obligaţiile clientului la înregistrare

  Pentru a putea cumpăra de pe www.tombo.ro, clientul trebuie să introducă datele personale pe website-ul nostru.

  În utilizarea serviciului, clientul declară pe proprie răspundere că va furniza informații reale, corecte, actuale și complete.

  În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciului, pe o perioadă determinată sau nedeterminată,

  Preţ și modalităţi de plata

  Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + cheltuielile de livrare. Livrarea se face intr.-un Interval cuprins intre 1 – 2 zile lucratoare, funcție de localitatea de destinație.

  Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. prin ramburs la primirea comenzii;
  2. online pe www.tombo.ro cu cardul de debit sau credit

   

  Comanda
  Clienţii pot comanda produse de pe www.tombo.ro online, cu ajutorul coşului de cumpărături. Comanda se consideră valabilă numai după ce S.C. Tombo Trade S.R.L. confirmă clientului, telefonic sau prin e-mail, posibilitatea onorării acesteia.

  Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către S.C. Tombo Trade S.R.L. telefonic sau prin e-mail. Dacă în termen de 48h clientul nu a trimis niciun răspuns, S.C. Tombo Trade S.R.L. îşi asumă dreptul de a anula comanda.

  Disponibilitatea afisată este aproximativă și se bazează pe stocurile scriptice din ziua curentă.

  Disponibilitatea reală a produselor și termenelor de livrare vor fi comunicate telefonic sau prin email de către agenții noștri la validarea comenzii.

  Orice comandă trimisă pe siteul www.tombo.ro este insoțită de un email de confirmare. Acest email este o confirmare de înregistrare a comenzii și nu obligă vânzătorul la executarea acesteia până la momentul confirmării stocului de către un agent de vânzari.

  S.C. Tombo Trade S.R.L. poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, în cazul următoarelor situații:

  • eșuarea/invalidarea tranzacției online;
  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului/a tranzacției;
  • clientul furnizează date incomplete sau incorecte;
  • activitatea clientului poate produce daune site-ului www.tombo.ro/partenerilor;
  • livrări consecutiv eșuate;
  • alte motive obiective: în cazul în care clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obţinut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

  Chiar dacă a luat toate măsurile necesare pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, S.C. Tombo Trade S.R.L. nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii.. Clienții sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

  Conținut:

  Echipa noastră face eforturi permanente pentru a oferi informații cât mai corecte și actualizate.

  Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabilă de către producatori. Nu vom fi ținuți răspunzători pentru diferențele de imagini dintre produsul prezentat pe site și cel livrat.

  De asemenea, imaginile produselor comercializate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard.

  • Toate produsele comercializate de către www.tombo.ro sunt produse noi ,în ambalajul original al producătorului.
  • Prețul produselor include TVA
  • Prețul produselor nu include eventuale taxe de transport. Tarifele de transport pot diferi funcție de greutatea produselor și sunt specificate în etapa de selectare a metodei de livrare.
  • Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil și pot fi retrase sau modificate fără nicio notificare prealabilă.

  Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producatori, ele pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală în sarcina noastră. Aceleași condiții se aplică și prețurilor produselor.

  Specificațiile tehnice, imaginile produselor și prețurile de pe magazinul online www.tombo.ro se pot modifica fără nicio notificare prealabilă. Deasemenea, nu garantăm că accesul și utilizarea site-ului www.tombo.ro este fără întreruperi sau erori și ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

  Facturare – Plăți

  Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul va emite către client o factură proforma pentru produsele comandate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

   

  Livrarea
  Termenul de livrare va fi precizat odată cu confirmarea comenzii. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de produs, și este anunțată prin e-mailul/telefonul de confirmare a comenzii.

  Atenție! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, este imposibilă operarea de modificări asupra comenzilor deja plasate.

  Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opțiunii clientului, prin prin curierat, costurile de livrare fiind în sarcina clientului, cu excepția prevăzută la cap. Preţ și modalităţi de plata

  În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare precum: adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste informații înainte de finalizarea comenzii.
  În ziua în care comanda dumneavoastră va fi expediată, veți fi înștiințat telefonic sau prin e-mail.
  Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în termen de 48 ore de la primirea coletului.
  S.C. Tombo Trade S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru informații introduse eronat, care pot produce întârzieri la livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuate în vederea reexpedierii comenzii vor cădea în sarcina clientului.

  Curierat
  Coletul va merge la adresa menționată în comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier. Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastră de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge ușor la destinația menționată. Este, așadar, important să ne comunicați, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta în caz de necesitate. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.

  Drepturile de autor (Copyright)

  Întregul conținut al site-ului www.tombo.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Tombo Trade S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.tombo.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail comenzi@tombo.ro.

  S.C. Tombo Trade S.R.L. nu solicită clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care clientul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale.

  Prezentul capitol se completează cu Política de confidențialitate.

  Responsabilități privind produsele

  S.C. Tombo Trade S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați secțiunea Politica returnare produs.

  Litigii
  Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, clientul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între client și S.C. Tombo Trade S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. Tombo Trade S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în maxim 30 de zile lucrătoare.

  Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

  Diverse
  Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
  Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.tombo.ro.

  Politica de retur

  Renunțarea la cumpărare in cadrul contractelor incheiate la distanta ( comenzi telefonice/on-line) – este valabil doar in cazul achizitiilor efectuate de catre PERSOANE FIZICE 

  1. Cadrul legal

  Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

  Consumatorul persoană fizică are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat : în ambalaj, cu toate accesoriile, cu etichetele producătorului intacte.

  Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă etc.

  Conform ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță și al celor în afara spațiilor comerciale (art 2, punct 8), politica de renuntare la cumparare și returnare a produselor în termen de 14 zile calendaristice se aplică numai persoanelor fizice.

  Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online sau telefonic și livrate prin firma de curierat.

  Pentru produsele expediate prin firme de curierat, obiecțiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea produselor (lovituri, zgarieturi ale produsului, lipsa accesorii) trebuiesc efectuate in momentul primirii produsului si in prezenta agentului firmei de curierat, prin mentionarea eventualelor probleme de integritate pe documentul de predare al curierului (obligatoriu pe ambele exemplare ale AWB-ului), refuzandu-se primirea / plata coletului. In cazul existentei unor eventuale probleme legate de integritatea produsului, prin nementionarea eventualelor probleme de integritate a produsului si semnarea AWB-ului pus la dispozitie de curier in rubrica „ Am primit expeditia intacta” orice reclamatii ulterioare , cu privire la aceste aspecte, sunt nule, intrucat prin semnarea acestei rubrici confirmati curierului ca a predat respectiv ati primit produsul in stare integra. In cazul existentei unui caz de afectare a integritatii produsului dupa procedarea conform cu cele recomandate mai sus, va rugam sa ne informati in scris la adresa de mail contact@tombo.ro in care sa atasati o poza a AWB-ului in care ati mentionat in prezenta curierului problemele de integritate constatate si refuzul primirii produsului, pentru a lua cunostinta de situatie si a va comunica modalitatea de rezolvare a situatiei.

  Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazul neindeplinirii din partea clientului a conditiilor de renuntare la cumparare si returnare prevazute de lege (netransmiterea catre vanzator a cererii scrise de renuntare la cumparare la adresa de email contact@tombo.ro, depasirea termenului legal de renuntare la cumparare respectiv returnare produs, produs returnat deteriorat/murdarit, retururi abuzive repetate).

  1. Exceptii

  Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

  1. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate pe AWB in prezenta curierului ca si defecteestetice prezente la receptionarea produsului);
  2. Produse la care nu s-au respectat termenii certificatului de garantie.
  3. Produse aduse pe comenzi speciale (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
  4. Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
  5. Produse primite cadou la alte produse, decat cu conditia unei noi achizitii.

   

  1. Exercitarea dreptului de retragere

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati in scris, email la adresa: contact@tombo.ro cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca si se vor atasa copii sau poze dupa documentele de identificare, adica factura fiscala si documentul de primire produs de la curier (AWB).

  Cererea de renuntare la cumparare va putea fi procesata numai daca datale mentionate mai sus sunt corecte, respectiv daca indeplinesc integral conditiile si termenele prevazute de lege (OG 34/2014).

  Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti catre noi in scris decizia dumneavoastra privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere prevazuta de lege (14 zile lucratoare de la data achizitiei produsului) respectiv sa trimiteti catre noi produsele înainte de expirarea perioadei limita.

  Pentru realizarea procedurilor de retur, vom colecta și procesa datele dumneavoastra cu caracter personal privind numele, prenumele, număr de telefon și contul IBAN, pentru rambursarea sumei achitată de dumneavoastră.

  Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru respectarea unui termen legal sau pentru protejarea unui interes legitim al subscrisei. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi distruse după trecerea termenului de păstrare, prin aplicarea unor măsuri adecvate și care asigură caracterul irecuperabil al acestora.

   

   

  Have no product in the cart!
  0